Синът на кмета Церовска – Стефан, официално се обвърза с халка за колежката си Симона, общинарите в Перник: Нека любовта им винаги бъде нежна и вълнуваща

Младото семейство Церовски

Синът на кмета на община Перник Вяра Церовска – Стефан, се ожени за красивата си приятелка Симона. Младото семейство си казаха заветното “да” и се врекоха във вечна вярност на  специална церемония, след което в изискана обстановка бяха поздравени от роднини, близки и приятели.

Кметът Вяра Церовска

Стефан Церовски и избраницата му Симона Георгиева са били състуденти в един и същи курс в Медицинския университет в София. В момента и двамата работят в Института по ортопедия и травматология в Горна баня.

„Много съм щастлива, че моят син Стефан, който наследи нашата професия, намери момиче, което е също лекар. Аз го виждам колко е щастлив със Симонка. В лекарската професия животът и работата се сливат“, не скрива радостта си кметът Вяра Церовска.

Служителите на общинската администрация в Перник пожелаха на младото семейство дълъг и щастлив семеен живот. „Нека любовта да им е винаги така нежна и вълнуваща. Бъдете здрави и щастливи, сътворете своята приказка”, пожелаха общинарите.