Драма! Веселин Маринов отлага концертите си в Самоков, Перник и Кюстендил, влезе в болница след погребението на двамата си бащи

Веселин Маринов

 Разбирам трагедията, но това не биваше да става в последния момент, каза касиерката Сашка Радева

Певецът Веселин Маринов отложи концерта си в Югозапада заради здравословни проблеми. На фейсбук страницата на певеца се съобщава, че любимецът на мало и голямо ще зарадва своите почитатели в Самоков, Перник и Кюстендил по-късно през май. Предварително тези концерти бяха насрочени за 23, 24 и 25 април.

Сашка Радева

През месеца Beceлин Mapинoв изпрати от този свят двама от най- любимите и близки хора. По Великден той загуби рождения си баща – Стефан Маринов, който напусна този свят на 87-гoдишнa възраст. Оказа се, че жестоките удари на съдбата ниĸoгa не идват сами и само ден по-късно обичаният изпълнител изгуби и „втория cи баща“, както Веселин Маринов наричаше ĸoмпoзитopa Toнчo Русев. Πeвeцът изплaĸa, че в два последователни дни oт живота му са cи отишли и двамата му бащи. Te ca били и неговите най-ценни учители в живота и в мyзиĸaтa.

“В петък, 20 април, организаторите ни попитаха докъде сме с продажбата на билети. За концерта в Кюстендил бяха останали едва 10 непродадени места на балкона. В понеделник сутринта разбрахме, че той е влязъл за изследвания в болницата и отменя концерта за 25 април. Цял ден се свързвам с хора, на които имам телефони, за промяната, но тези, които са си закупили билети на касата директно, няма как да информираме и се надявам чрез вашия вестник да го направим. Разбирам трагедията, но това трябваше да стане по-рано. На мен и колегите още преди 10 дни ни се обаждаха хора, закупили билети, да питат ще има ли концерт, тъй като прочели, че той е отложил четирите си в Търговище, Разград, Шумен и Добрич. При нас тогава казваха продавайте билети, а сега ни го съобщиха в последния момент”, сподели Сашка Радева, която работи като касиер – организатор по продажби на билетите.