Сватби в Белишко! Емине Мустафова и Сабри от Краище позираха със сватбено ауди, булката призна на младоженеца: Най-хубавото бе, че те срещнах

Емине и Сабри имаха специална сватбена табела на аудито си
  • В Горно Краище се вдигаха тостове за здравето и любовта на Найле и Мехмед

Булките този сезон в Белишко са едни от най-сладките в Югозапада. Две сватби станаха повод да се лее шампанско и да вдигат тостове в белишките села Краище и Горно Краище, където местните още не могат да спрат да говорят за тежките празненства и веселби.

Сабри е уникален кавалер
Младоженците с роднини

Щастливците в Краище са Емине Мустафова и Сабри, на които фотографът Ахмед Кисьов направи планинска фотосесия. Младоженците се целуваха и прегръщаха на фона на красива природна гледка, а към брачния живот отпрашиха с лъскаво ауди. „Прекрасни младоженци, бъдете много щастливи и влюбени”, пожелаха им Фетие Мустафа и З. Вакльова. Емине пък призна за съпруга си: „Най-хубавата част бе, че те срещнах”.

Найле и Мехмед са не по-малко романтични
Младоженците от Горно Краище в красива фотосесия сред природата

Другата сватба в Горно Краище бе не по-малко весела и щастлива. Там в бръчен съюз встъпиха Найле и Мехмед. Булката бе определена от приятелите й като кукличка, а младоженците бяха просто прекрасни на своята фотосесия за сватбения албум.