Tок удари техник на фирма за доставка на интернет в Дупница, 34-год. Веселин Илиев остава под наблюдение в частната болница 

Токов удар изхвърли от стълб 34-годишния Веселин Илиев, работник във фирма за доставка на интернет, по време на работа в Дупница. Инцидентът е станал на изхода на Дупница в посока Самораново до автомивката. Илиев бил върху стълба, подпряна на електрически стълб. Той поставял медиен конвертор, когато бил изхвърлен назад от високото напрежение. Работникът подменял стари кабели и би трябвало ел. захранването да е изключено. С него били още няколко колеги. За инцидента веднага е подаден сигнал в Спешния център, медиците оказали първа помощ на Илиев. С линейка той е транспортиран до частната болница в Дупница. Мъжът е настанен за болнично лечение, в момента е в реанимация. Адекватен е, само два пъти е губил съзнание. Няма изгаряния и травми, но остава под активно лекарско наблюдение, за да се отхвърли възможността от увреждане, причинено от протичането на тока през тялото му. Лекари поясниха, че сърцето и мозъкът най-много се увреждат при такива инциденти.

Причините, довели до инцидента, се изясняват. Свидетели изпратиха снимка в редакцията на стълба, от който е паднал работникът.