Теодора Стефанова

 

Стефанова представи новата си книга „Осмото чувство” в Благоевград, прогнозира още 10 години кариера в политиката на Цветан Цветанов

Извънземното на Теодора предрече важен пост и за Манолова

„Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на следващите президентски избори и има голяма вероятност да ги спечели, било то и на косъм, тъй като ще бъде срещу силен опонент.

Мая Манолова

Следващите президентски избори ще бъдат най-оспорваните досега, това заяви ясновидката на бившия италиански пемиер Силвио Берлускони Теодора Стефанова. Вчера тя представи в Благоевград своята най-нова книга „Осмото чувство – ключът към вселената”. Теодора Стефанова е прочута в цял свят със своите гадателски способности и вече 26 години работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

Бойко Борисов

Социалистите в Югозапада се разгневиха на предсказанието на Стефанова за бъдещото президентство на Бойко Борисов и избухнаха, че държавен глава ще бъде Мая Маналова.

Слави Трифонов

„Стефанова се подмазва на ГЕРБ и на настоящия министър-председател, затова го направи държавен глава. Най-достойна за този пост е Манолова”, коментираха разпалено от Столетницата в Кюстендил. Стефанова обаче предрича важен пост и за самата Манолова.

Цветан Цветанов

„Не трябва да имаме никакви илюзии, че Бойко Борисов ще се задоволи с представителните функции, които настоящата конституция е дала на президента. Той ще иска разширяване на правомощията и вече работи за това, търсейки подкрепа от всички политически партии и отляво, и отдясно”, продължи да налива масло в огъня Теодора Стефанова.

Румен Радев и Десислава Радева

Това предсказание е публикувано и в новата й книга „Осмото чувство“. „Около 2019 година Борисов ще реши, че вече не иска да бъде сам, и ще извърви пътя си с красива, умна и интелигентна жена. Но близкото бъдеще съвсем не е безоблачно. Близки хора ще го разочароват и той ще се почувства предаден. Но ще успее да оцелее и да продължи напред. Дори Бойко Борисов ще бъде обединител на държавите на Балканския полуостров, като ще помогне да преодолеем болезненото си минало и всичи страни ще се обединим в мир и хармония“, продължава с пророчествата си гадетелката Теодора.

Бойко Борисов и Лиляна Павлова

Тя е убедена, че „настоящото правителство на Борисов ще има успешен мандат, Борисов ще се поучи от грешките си, ще проумее как да лавира и балансира.“
Теодора предрича и бляскаво бъдеще за втория човек в ГЕРБ. „Още по-силни позиции в политическия живот очакват и Цветан Цветанов. Още поне 10 години ще бъде един от главните фактори в политиката. Той ще иска да има и международна кариера, когато новото поколение политици поеме кормилото на България“. Гадателката получава послания от нейното извънземно Унилсън, на когото тя вярва безрезервно. „Унилсън успя да ме накара да прозра, че не бива да позволяваме егото да ни води в този живот, не то е пътеводна звезда, то е мракът“, пише Теодора в книгата си. Тя прави кратки предсказания за всички министри от настоящия кабинет:
– Лиляна Павлова ще бъде напълно реабилитирана.
– Красен Кралев ще бъде един от най-успешните и уважавани министри.
– Николина Ангелкова не е любимка на туристическия сектор, но ще работи в правилната посока.
– Влади Горанов, въпреки натрупаното напрежение около него, ще оцелее.
Теодора Стефанова прави прогнози и за политическия живот в страната:
– Президентът Радев няма да се откаже от своята роля в политиката, ще преодолее всички трудности и ще си стисне ръцете с всеки, който някога му е бил опонент. Ще бъде изправен пред две големи предизвикателства, едното касаещо международна институция.
– Съпругата му Десислава също ще има ключова роля за новата българска политика.
– Конфликтите в БСП ще затихнат. Нинова ще покаже новото лице на БСП.
– България ще има жена за премиер
– ДПС ще привлича все повече млади хора. Скоро партията ще има за лидер жена.
– Сред патриотите ще има моменти на силни разпри между лидерите им, но те ще бъдат преодолени в името на общото им оцеляване като партия.
– Слави Трифонов ще създаде партия с нови лица, млади и много амбицирани хора, които за 3-4 години ще се утвърдят като опитни политици.
– Мая Манолова е родена да бъде лидер и ще бъде предложена и издигната на много висока позиция в България.
– Всеобщото недоволство трябва да доведе до оставки и честност.
– Ще бъдат засегнати министерствата на икономиката, енергетиката, здравеопазването, транспорта. Нищо няма да е във вида, в който го познаваме. За добро или за лошо голямата промяна предстои.
– България ще се справи с имигрантската криза.
– Ще преживеем природно разрушение. Ще бъде въпрос на оцеляване и за жалост, не всички ще издържат. Човешката работа ще се смеси с тази на роботите.
– България ще осъществи пробив по темата „Южен поток“, като ще убеди ЕС за необходимостта от този проект.
– Страната ни ще има газъв хъб и ще стане фактор в търговията с газ от Каспийско море, както и с руски газ.
– България ще предостави възможност за изграждането на още една военна база на НАТО – този път на брега на Черно море. Проектът ще бъде реализиран в следващите 3-4 години.
Извънземното на Теодора изрично казало за България: „Убеди хората да не се връщат назад в миналото си. Научи ги да гедат напред и да се втренчват с надежда в бъдещето.“