Sunday, June 16, 2024
HomeНовиниБългарияАктьорът Юлиан Вергов пребил автоджамбазин, опитал да задигне колата му

Актьорът Юлиан Вергов пребил автоджамбазин, опитал да задигне колата му

Екшънът се разиграл точно в коледната вечер, когато театралът спипал апашите в автомобила

yiuli-vergov

Юлиан Вергов преби крадец на коли, опитал да задигне автомобила му. Навръх Коледа двама апаши се опитаха да разбият колата на актьора, само че той ги спипа на място и залови единия досущ като щатско ченге, пише “Уикенд”.

В коледната вечер Юлиан имал покана за гости при свои близки приятели и на път към колата си, видял, че около в нея се суетят двама човека. Без да се изплаши или пък да започне да търси съдействие от органите на реда, популярният актьор решил да вземе нещата в своите ръце, особено след като забелязал, че единият от джамбазите му дърпа с всичка сила радиокасетофона. Юлиан се затичал към тях и докато единият успял да избяга, другият попаднал буквално между юмруците му. Театралът сграбчил за яката апашът и започнал да го налага с все сила. Между ударите шурнала кръв от разбития нос на крадеца и погнусен от ситуацията Вергов го пуснал да избяга.

След екшъна звездата от малкия екран огледал автомобила си и видял, че апашите са разбили шофьорската му ключалка, откъдето влезли. Други щети и липси нямало, макар в жабката на автомобила да имало цифров фотоапарат, както и малка сума пари в евро. За злополуката Вергов не искал да докладва в районното РПУ, разочарован от работата на полицаите по време на предишни дребни кражби. Досега автомобилите му са ставали обект на похищения 4 пъти, а крадци са разбивали и апартамента му два пъти само в рамките на миналата година.

„Не ме е страх да скачам на бой и това е най-голямата ми сила срещу опонент, защото има силни хора, но плашливи. Излизал съм с голи ръце да се бия на магистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си заедно с бухалки и пак аз ги надвих”, разказва лошото момче на театъра.

RELATED ARTICLES

Most Popular