Александър Костов, Пламен Петров, Кънка Витова от Кюстендил първи на спортен риболов  с 11 кг улов

Кънка Витова вдигна купата

Отборът на СКХЗУ ”Пауталия спорт 2005” се наредиха на трето място на турнир по шахмат във Варна

 

 

Отборът на СКХЗУ ”Пауталия спорт 2005” спечели първото място с 11 кг. уловена риба за четири часа на републиканско състезание по спортен риболов „на дъно” на язовир „Долна вода„ край Монтана.

Oтборът победител заедно с Яни Георгиев

Кюстендилският клуб взе участие по покана на СКХЗУ ”Феникс” Монтана с трима състезатели. Александър Костов, Пламен Петров, Кънка Витова и Борислав Лазаров като представител на УС на Федерация се представиха отлично и напълно заслужено вдигнаха купата на отборен победител. Участието на отбора стана възможно благодарение на председателя на КНСБ-Кюстендил Яни Георгиев, който осигури транспорта.

Втори се нареди отборът от Монтана, а третия остана тимът от Плевен, но с 4-5 кг. по- малко уловена риба. От СКХЗУ ”Пауталия спорт 2005” най- добре се представи Александър Костов.

Александър Костов

СКХЗУ ”Пауталия спорт – 2005” се представи отлично и в републикански турнир по шахмат за хора със зрителни увреждания във Варна, където участва с трима състезатели.

Борислав Лазаров, Кънка Витова и Динко Даскалов спечелиха третото място, след силните отбори на Варна и Дряново. Състезанието се проведе по „швейцарската система” и от индивидуалната класация имаше и отборна. Най-добре представил се шахматист на клуба бе Борислав Лазаров.

Краси Ценкова