Saturday, July 27, 2024
HomeСпортБеласица с пет тренировки за мача в Бургас

Беласица с пет тренировки за мача в Бургас

Във вторник след обяд старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Светлан Кондев проведе първата си тренировка за мача срещу Черноморец (Бургас) на стадиона в Марикостиново. Според него, теренът там е най-подходящ за подготовка, имайки предвид метеорологичните условия в района. Не тренират трайно контузеният Симеон Бояджиев, бразилецът Игор Фелипе и младият талант Динчо Йовчев, който получи контузия на глезена по време на тренировка в изминалата седмица. Още отсега е ясно, че и тримата няма да попаднат в групата за мача в Бургас. Освен тях, поради наказание няма да вземат участие и атакуващият халф КуфреЕта и нападателятЗапро Динев.
Наставникът на петричкия тим С. Кондев е направил извадки от досега изиграни срещи от отбора на Черноморец (Бургас). Очаква се в четвъртък да се направи видеоанализ  в съблекалнята пред всички футболисти, за да се видят силните и слаби страни на противника.
„Обмисляме лагер сбор за мача срещу Черноморец, като групата футболисти, на които ще разчитам за този двубой трябва да отпътува в събота за Бургас“, сподели Кондев.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular