„Беласица” с шест планирани контроли през зимната подготовка, на 22 януари петричани играят отложения мач с „Велбъжд” (Кюстендил) за Купа АФЛ

 

01-14-03-georgi-petrov-2

Отложеният мач за Купата на АФЛ между „Беласица” (Петрич) и „Велбъжд” (Кюстендил) ще се играе на 22 януари на стадиона в Крупник. Уведомлението за това е изпратено от ЗС на БФС до двата клуба.

„Както е известно, този мач трябваше да се играе на 30 ноември, тъй като на тази дата също по нареждане на ЗС на БФС се игра отложеният официален мач за първенството срещу „Рилски спортист” (Самоков). При така стеклите се обстоятелства определянето на представителя на Югозападна България за Купа АФЛ между отборите на „Беласица” и „Велбъжд” бе отложено за по-късен етап. Победителят от срещата ще играе мач срещу отбора на ЦСКА-1948. Надяваме се да продължим колкото може по-напред в турнира за Купа АФЛ. Търсен противник сме за контролни срещи през зимната подготовка”, сподели управителят на ОФК „Беласица” Георги Петров. Той посочи, че до момента са сигурни следните контролни срещи: на 15 или 17 януари – срещу „Калабак” (Самуилово) или „Огражден” (Първомай); на 24 януари срещу „Оборище” (Панагюрище); на 2 февруари срещу „Кариана” (Ерден); на 11 февруари – срещу „Септември” (Симитли).

Водят се разговори за уточняване на датите за игра срещу отборите на „Септември” (София), „Пирин” (Гоце Делчев) и македонския „Хоризонт” (Турново)”, допълни Петров.

 

Снимка:

Управителят на ОФК „Беласица” Георги Петров