Saturday, May 25, 2024
HomeРегионПетричБизнесменът Марио Минев на прицел на ГЕРБ, Цветанов обеща: Спортната база „Цар...

Бизнесменът Марио Минев на прицел на ГЕРБ, Цветанов обеща: Спортната база „Цар Самуил“ е и за клубовете в Петрич

 “Спортната база “Цар Самойл” е и за клубовете в Петрич, ще решим този въпрос в най-скоро време.”

Това заяви Цветан Цветанов на възрастен мъж от Петрич, който му постави въпроса днес по време на визитата му в града на милионерите. Базата се стопанисва от бившият митничар Марио Минев, които иска входна такса на клубовете, за да ползват стадиона. Той е направил и болница за рехабилитация и по този начин печели средства от Здравната каса, за да реализира инвестиции. Според местните, дейността му е незаконна, но няма доказателства в тази посока. Цветан Цветанов се разходи тази сутрин по главната улица на Петрич и разговаря с жители на града. Заедно с Цветанов бяха още кметът на Петрич Димитър Бръчков и народните представители от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Георги Динев и Александър Мацурев. По време на обиколката си из централната част на града Цветан Цветанов разгледа новостроящия се закрит пазар. Той е на стойност 1,2 млн. лв., като средствата са отпуснати с постановление на Министерски съвет. Хората в Петрич споделиха с Цветанов, че са изключително доволни от работата на кмета Димитър Бръчков. Гражданите обсъдиха с председателя на ПГ на ГЕРБ и възможностите за инвестиции, откриването на нови работни места и пенсиите. Възрастен мъж постави пред Цветан Цветанов проблема със спортната база в града, която в момента се използва от наемател. По време на разговора стана ясно, че дори се забранява достъпът на общинските спортни клубове дo съоръжението. Председателят на ПГ на ГЕРБ увери своя събеседник, че с кмета на града и народните представители от ГЕРБ-Благоевград полагат максимални усилия, за да се реши спорният въпрос със спортната база „Цар Самуил“.

“Хората от Петрич ми споделиха, че са изключително доволни от работата на кмета Димитър Бръчков, като с тях обсъдихме и възможностите за нови инвестиции в района.
Гражданин на Петрич постави на вниманието ми проблема със спортната база в града, която в момента се използва от наемател. По време на разговора стана ясно, че дори се забранява достъпът на общинските спортни клубове до съоръжението. Уверих го, че с кмета на града и народните представители от ГЕРБ-Благоевград полагаме максимални усилия, за да се реши спорният въпрос със спортната база „Цар Самуил“.”- каза Цветанов.

RELATED ARTICLES

Most Popular