Благотворителен коледен базар организира Община Разлог

Община Разлог организира „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“, в периода от 18 – 22 декември 2023 година от 11:00 до 14:00 часа на централен площад „Преображение“.

В тази връзка се отправяпокана към всички жители и гости на община Разлог, организации, институции и други, които желаят да подкрепят благородната кауза за набиране на средства за общински “Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков”.

Всеки добродетел може да участва с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили – картички, сувенири, картини, пана, както и ваучери, книги и други идеи, които да станат част от “Благотворителен коледен базар” 2023.

В срок до 10.12.2023 година участниците трябва да предоставят данни за контакт (име на участник/организация, телефон за връзка, с какво ще участвате), на email: okmds@razlog.bg или на лично съобщение в официалната Facebookстраница на Община Разлог.

Базарът ще бъде официално открит с “Приказки за доброто” на 18-и декември от 12:00 часа, отправяйки послание към всички присъстващи: “Коледното вълшебство да докосне сърцата ни, със светлината на благотворителността!”.

Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод и по банкова сметка:

IBAN: BG41FINV91503117633999,
титуляр: Община Разлог