Sunday, June 23, 2024
HomeРегионБобов долБорислав Борисов от Бобов дол: Меси, върни ми парите, заложих за теб,...

Борислав Борисов от Бобов дол: Меси, върни ми парите, заложих за теб, за да ходя на море, са си пляска у реката на Бобов дол!

След вчерашната загуба на Аржентина от Хърватия в интернет се появи един пост, който накара много хора да се смеят с глас, независимо дали са фенове на великия Лео Меси или не. От него личи всеобщото разочарование на почитателите му от цял свят, при това казано по един много характерен български начин – с мъка, но и с уважение.  Предоставяме ви възможност да го видите без повече коментари:

Заложих си последните пари да биете за да ходим на море, са заради тебе, че си стоим у Бобов дол и че пляскам с ръчички у реката. Не си прав – да знаеш.

За вестник ВЯРА Борилав Борисов заяви, че е болен фен на Меси и Барселона, сега на световното е викал за Аржентина. Той е на 30 години има страхотно чувство за хумор, работи във фабрика за рециклиране на хартия.

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Говорих с Меси и той обеща, щом си тръгне от Русия да мине през Бобов дол и да ти върне парите. Ти излез и го чакай на табелата. А иначе с твоите пари, някой друг ще ходи на море.

  2. От такива баламурници като тоя Черепа стана милиардер, а па точно сега е като попско чедо на Задушница. Той със сигурност ще отиде на море….:) А тоя нека продължава да се прави на клоун във фейсбук, то май само това умее…

Comments are closed.

Most Popular