Sunday, June 16, 2024
HomeРегионДупницаВъжен "трамвай" и забавни игри с награди за децата на Дупница

Въжен “трамвай” и забавни игри с награди за децата на Дупница

Богата програма с концерт и забавни игри с награди ще има за децата в Дупница на 1 юни. „По случай Международния ден на детето – 1 юни, и като част от Майските празници на културата – Дупница – 2024, Община Дупница Ви кани на най-веселия празник на семейството, спорта, знанието и здравословния начин на живот – Фамилатлон 2024.

Под звуците на богата концертна програма , на 1 юни, сред зеленината на красивия градски парк “Рила”, гражданите на община Дупница ще могат да се включат в множество забавни игри с награди, да участват в арт ателиета, уъркшопове и томболи, а най-смелите, дори да се спуснат с въжен “трамвай”, осигурен на Планинската спасителна служба – Дупница.

В опознавателната игра за цялото семейство “Малката Европа” участниците ще могат да пътешестват с карта в парк “Рила”, да “откриват държави”, да научават любопитни факти за историята и географията им, за което, освен печат и забавно приключение, всички малки участници ще получат награди.

В програмата са предвидени също демонстрации на спортните клубове от гр. Дупница и запознаване с успехите на изявени спортисти от града ни“, казаха от общината.

Празникът в събота започва в 10:00 часа.

RELATED ARTICLES

Most Popular