Гордост за Симитли: Иван Рълев грабна победата в “Игри на волята” 5

Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е големият победител в сезон 5 на “Игри на волята”. 26-годишният атлет получи чек за 100 000 лева и попадна в елитния клуб на шампионите. Иван е последният оцелял от първото изцяло мъжко племе в историята на “Игри на волята” – Гладиаторите.

“Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще спечеля в началото. Бях подценяван. Бях притиснат в ъгъла. Направих го заради своя баща, който ме подкрепя винаги! Ще помня преживяването “Игри на волята” цял живот”, коментира шампионът.  Стана ясно, че наградата от 100 хиляди лева е инвестирал в своята дентална клиника.

Рълев спечели убедително финала на екстремното риалити и водеше по време на цялата битка. Срещу него на Арената се изправиха компютърният гений Момчил Василев, който завърши втори, и милионерът Мартин Николов – Елвиса, който се класира на трето място. Момчил се състезава с много хъс и успя да настигне Рълев на пъзела, но преднината на зъботехника беше твърдe голяма.

В полуфинала на четвърто и пето място се класираха олимпийският медалист Красимир Дунев и бившият футболист Благомир Мастагарков.

Вечерта преди да излязат на терена за битката си на полуфинала, петимата участници преживяха изключително емоционална последна среща край огъня с водещата Ралица Паскалева. Този път, вместо да ги провокира, тя им поднесе неочаквана изненада – среща с техните близки.

Иван Рълев се видя с приятелката си Юлия, за която сподели, че се е разделил преди началото на предаването, но че съжалява за решението си и се надява двамата отново да се съберат. Така и стана.

Шампионът на “Игри на волята” 5 гостува за първи път след победата си в подкаста “След Игрите”. Пред водещата Ива Иванова Рълев разкри каква е била стратегията му, за да стигне до победата и потвърди, че с Денислава Велкова са имали връзка.

Иван Рълев е сред най-колоритните личности от Симитли.

Тренирал е лека атлетика в продължение на 5 години и е носител на много отличия. Има две вицерепубликански титли по планинско ходене.

Тренирал е народни танци 14 години.

Припомняме, че в началото на шоуто Иван Рълев влезе във формата със своя брат Николай Рълев, с който още от самото начало бяха разделени.

По-късно Николай напусна предаването по медицински причини, а Иван Рълев стана част от племето на Гладиаторите.