Wednesday, June 19, 2024
HomeНовиниБългарияГранична полиция залови след денонощия преследване каналджии с два джипа, превозващи 26...

Гранична полиция залови след денонощия преследване каналджии с два джипа, превозващи 26 души

Поставената от вицепремиера Красимир Каракачанов тема за идващите тайно у насмигранти със самолети коментира и премиерът Бойко Борисов.

Пред колегите си преди старта на редовното правителствено заседание той съобщи: „България не се е договаряла с канцлера Ангела Меркел за транспортиране на мигранти. Нито ни е предлагано – нито за пари, нито без пари. Какви ли неща не чух по тази тема, но не искам да ги коментирам, защото като ги коментирам, почват след това да правят предаване върху тях. И от фалшива новина се транслира по толкова начини, че след това излизат чудовищни новини. Действително си играят със страховете на хората. Ето Испания, Гърция, Италия се договарят, но ние не се месим, това си е тяхна работа“, каза Борисов.

Той съобщи и новина от последните минути: Гранични полицаи заловили след десет дни преследване каналджии с два джипа и 26 души вътре. По време на операцията и при преследването един от джиповете се е преобърнал, но няма загинали и ранени. „Справихме се прекрасно“, съобщи премиерът.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular