Димитър Главчев разкри каква е разликата между ГЕРБ и БСП!

Ние обещаваме и изпълняваме, отсече зам.-председателят на Народното събрание

glavchev
Постигнаха се много и видими от всички резултати. Явно е обаче, че това не е достатъчно. Извадили сме своите поуки и ще се вслушаме в българските избиратели. Това заяви Димитър Главчев от ГЕРБ, който е зам.-председател на НС в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Чухме какво ни казаха гражданите на изборите и на референдума. Искаме промяна на базата на постигнатото до сега. Това е разликата между нас и БСП – ние обещаваме и изпълняваме“, подчерта Главчев.
Той заяви, че е уверен, че българският народ е мъдър и ще вземе правилното решение. От ГЕРБ са наясно, че хората искат промяна в начина си на живот. „Всички обещават именно това, въпросът е гражданите да си припомнят кой какво е изпълнявал, от това, което е обещавал“, подчерта политикът.
Димитър Главчев разкритикува колегите си от БСП. „Да се гледат не резултатите, а програмите звучи абсурдно. Кой не иска да гледа резултатите от управлението“. Той не скри недоумението си от изборните резултати на президентските избори. „Дадохме всичко от себе си и не очаквахме този резултат“, призна Главчев.
„Ако попитаме хората в Северна България е ясно какъв ще бъде отговорът, докато хората в Южна България вече свикнаха с магистралата и я приемат за даденост. В живота на обикновения човек не сме могли да направим всичко в степента, в която сме желали, докато БСП измислят различни лъжи“, подчерта той.
Главчев обрисува обещанията на БСП като историята за „Лъжливото овчарче“. „Ние от ГЕРБ сме свикнали всички да са срещу нас. Решенията, които сме взимали и изпълнението им е плод на колективни усилия на колегите ни от РБ и ПФ. Не приемаме ГЕРБ да понася всички негативи от управлението. Но се надяваме да съберем повече гласове, за да можем да претворим, това което сме обещали в програмата си. Основното е, че ще бъдем честни към избирателите. Ще поставим нашата програма на масата и ще се стараем да я осъществим“, категоричен беше Димитър Главчев. Той припомни добрите финансови резултати на страната ни. Това, че безработицата е на рекордно ниски нива и добави, че трябва да продължим със съдебната реформа.