ЖГЕРБ – Перник дадоха 3 компютъра от „Рестарт“ на общината, кметът Вяра Церовска посрещна дамите си

С чисто нов лаптоп от проекта се оборудваха и в Обединения детски комплекс

05-03-2392

Нови четири компютърни конфигурации бяха дарени от женската организация на политическа партия ГЕРБ в Перник, която е посредник по проект „Рестарт“ – фаза 10 на българо-швейцарската търговска камара с председател Бони Бонев в партньорство с община Лозана, Швейцария. Три компютъра бяха предоставени за нуждите на отдел “Информационно и административно обслужване” в община Перник. Кметът на община Перник Вяра Церовска лично посрещна дамите в кабинета си и благодари за направеното дарение.

С чисто нов лаптоп бяха зарадвани днес и служителите в Обединен детски комплекс – град Перник. Директорът Танчева отправи своята признателност за благородния жест и сподели, че ще се радва партньорството с дамската организация на ГЕРБ да продължи.

Община Перник е бенефициент по този проект, благодарение на доброто сътрудничество на Жени ГЕРБ-Перник и плевенската структура на Съюза на метематиците в България, чийто председател Диана Данова е член на НИС на Жени ГЕРБ. Проектът се осъществява посредством Съюза на математиците в България – секция Плевен.

05-03-2402