Saturday, July 27, 2024
HomeРегионБлагоевградЗловеща находка: Работници откриха тялото на мъж, издирван 4 дни в Благоевград

Зловеща находка: Работници откриха тялото на мъж, издирван 4 дни в Благоевград

Е. Даракчиев е намерен мъртъв на петия етаж на новострояща се кооперация

69-годишният Емил Даракчиев, обявен за издирване от полицията по молба на близките му в Благоевград, в сряда сутринта бе открит мъртъв. Това потвърди Йорданка Шаркова, говорител на Областната дирекция на МВР.

Мъжът е открит от работниците на 5-я етаж на новострояща се кооперация в жк. “Ален мак”.

Издирваният е напуснал дома си в събота вечерта без телефон. В сряда сутринта съпругата му разпозна тялото, съобщи БГНЕС.

Извършен бе оглед от следствена група. Сигналът е подаден към 8:30 часа сутринта от строителите, които не са работили на обекта от миналата сряда.

Мъжът е открит паднал по очи на последния етаж, където са монтирани кофражни платна за изливането на плоча. Има следи от кръв, след огледа ще бъде назначена аутопсия от съдебен лекар за установяване причините за настъпване на смъртта. Възможно е да се е спънал в тъмното и при падането да си е ударил главата.

Припомняме, че Е. Даракчиев изчезна на 25 ноември, а сигналът бе подаден от неговата дъщеря Радостина. За последно е забелязан от двама сигурни свидетели, познаващи го лично, зад блок 8, около 12:30 – 13:00 часа във фаталния ден.

От известно време е бил в депресия, според негови близки.

Колата, ключовете за нея, както и портфейл и лична карта не са били него и не е имал намерение да пътува или отсъства. Не е взел пари със себе си или друго насочващо към намерение да пътува.

Към 17 ч. в събота заваля сняг, температурите паднаха.

Изчезналият е открит на около 500 м. от дома си в жк. „Ален мак“.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular