Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаИвайло Константинов на път да разбие социолозите! Изборната му прогноза се оказва...

Ивайло Константинов на път да разбие социолозите! Изборната му прогноза се оказва най-точна

Изборната прогноза на Ивайло Костантинов е на път да се сбъдне. По време на закриването на кампанията на коалиция ГЕРБ-СДС в област Кюстендил, местният лидер пророкува, че след изборите областта ще има трима народни представители и най-високия резултат за ГЕРБ-СДС в цялата страна. В понеделник партията на Бойко Борисов в 10 МИР-Кюстендил осъмна с новината за разгромителната победа на ГЕРБ  и най-висок резултат в цялата страна. По предварителна информация коалицията вкарва двама народни представители от Кюстендилско.

Това са водачът Христо Терзийски и педагогът  и бивш народен представител от 44 Народно събрание Радослава Чеканска, която получи най-голям брой преференции и пренареди листата. Остава единствено да се разбере дали шампионът по борба Даниел Александров ще влезе също в парламента от листата на 23 МИР София. Шансовете му са големи, след като все по-усърдно се коментира, че професор  Асен Балтов, който е под номер 105 в листата ще се откаже. По този начин на депутатската банка е възможно да седне следващият, в лицето на Даниел Александров. Ако активистът на МГЕРБ, който успя да спечели и над 1000 преференции в Кюстендилско влезе в парламента, то тогава прогнозата на председателя на общинската организация в Дупница Ивайло Константинов ще се сбъдне на 100%. Така дупничани ще имат възможността да разчитат на двама свои народни представители в законодателния орган плюс рамото на водача Христо Терзийски.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Е Ифкони даде прогноза и с конкретни цифри за броя гласове за 2 от партиите, ама нещо не му се получи…… това защо не го пишете?

Comments are closed.

Most Popular