Извънземни тормозят 24-годишната Росица Иванова и майка й от Дупница

Росица Иванова

24-годишната Росица Иванова от Дупница и майка й сигнализират, че са били обезпокоявани от извънземни нашественици. Двете жени са категорични, че са забелязали летящи чинии над дома и че извънземните ги обстрелвали със специални оръжия, осветявали ги с лъчи.

„Вцепенени сме”, многократно сигнализирала служителите на телефон 112 Росица Иванова. Два пъти за миналата нощ екипи на Бърза помощ са извикани към дома им на ул. „Орлинска”, веднъж в 1 часа и втори път в 3 часа.

Двете дами показали, че домашният им любимец – малко зайче, се е разболяло, вероятно от страх. При втория курс докторите установили, че зайчето е починало. Двете също треперели. Иванова споделила пред медицинския екип, че била и бременно, при което дежурният лекар отказал да й прави каквито и да било манипулации. Предложил й да я хоспитализира в болница, Иванова обаче отказала. Дежурните медици настоявали тя да постъпи в родилно отделение, но Иванова отказала.

На място екипът на Бърза помощ не видял и следа от летящи чинии или извънземни. Някои от присъстващите изразили съмнение, че момичето и майката търсят внимание. Твърде възможно е обаче да става въпрос и за нещо по-сериозно.