Италианка обеща да обслужи 19 млн. мъже и държи на думата си

moma-italiana

Паола Саулино вече направи първи ”Помпа тур”, желаещите се записват в имейл списък

Италианката, която обеща да обслужи сексуално всичките си сънародници, гласували с “не” на референдума на подалия оставка премиер Ренци, вече е отметнала 400.

Общият брой на въпросните гласоподаватели от мъжки пол е 19,4 милиона, пише в. “Дейли мирър”, цитиран от БТА.

Сексапилната 27-годишна манекенка Паола Саулино заяви, че е човек на думата и че няма да се отметне от обещанието си. Тя осъществи първата част от него, като обслужи сексуално 400 италианци в рамките на тъй-наречения “Помпа тур”. Паола искала да доведе до 1 милион своите сексуални отблагодарявания.

Когато през месец ноември 59% от електората гласува на референдума против предложените от Матео Ренци конституционни промени, мнозина си помислиха, че мечтаещата да стане актриса Саулино ще се отметне от думите си.

Но Паола, която е родом от Неапол, а живее в Лос Анджелис, без да трепне анонсира своя “Помпа тур” в 10 италиански града. Първата част на турнето й стартира в Рим на 7 януари и приключи в Палермо на 21 януари.

Сега Саулино обяви и втората част на турнето си, което ще започне от 1 февруари в 11 нови града. Тя се похвали, че е в добро здраве и не е получила наранявания, но се чувства малко уморена.

Кандидатите, желаещи да получат половите благодарности на манекенката, трябва да се запишат в имейл списък, в който вече фигурират 10 000 мераклии. Паола определя кои ще бъдат щастливците и тя избира дали те да се представят с презерватив или без.

Видео: Италианката Паола Саулино обеща да обслужи сексуално 19 млн. мъже