Йордан Георгиев от Самоков 3 часа въртя баници за имения си ден, гостите му вяха руси и розови коси на щур купон в центъра на София

 

Приятелката на именика донесе две тави родопски пататник, ловджията Стефан Димчов зареди празника с домашния суджук на баща си05-16-01-snimka_1

Самоковският авантюрист и пътешественик Йордан Георгиев отбеляза с шумен и цветен купон имения си ден. Именякът прекара 3 часа в кухнята, за да завърти специалните баници, с които почерпи за свое здраве. Неговата ослепителна приятелка го подкрепи, като донесе за празника две тави родопски пататник. В стила на поговорката „приятел в нужда се познава” страстният ловец и колбасар Стефан Димчов подпомогна празника на Йордан, като осигури мезе от домашния суджук на баща си. Всички гости пиха от лютата врачанска ракия.

05-16-01-snimka_205-16-01-snimka_3

Така, със стабилно заредена маса, купонът започна в центъра на София в апартамент на таванския етаж с огромна тераса и прекрасна гледка към града. Настроението беше допълнително напомпвано, като част от купонджиите смениха стайлинга си, залагайки на перуки в ярки цветове. Оранжеви, руси и розови коси се е вееха в такт с музиката.

05-16-01-snimka_5

Въпреки виелиците и студовете навън, гостите се забавляваха с уникални танци и експерименти с авангардно облекло. Дрескодът за вечерта беше облекло гепард.

За да няма обидени, музиката цяла вечер „прескача” от жанр в жанр. Звучаха както неостаряващите хитове на Еми Стамболова, Тони Дачева с орк. “Кристал”, така и вечните песни на Васко Кеца и безброй световни хитове.

Партито продължи до ранни зори, а всички вече очакват следващото събиране.