Wednesday, June 12, 2024
HomeРегионБлагоевградКметът Апостол Апостолов връчи дипломите на зрелостници от СУ-Симитли

Кметът Апостол Апостолов връчи дипломите на зрелостници от СУ-Симитли

Милена Миленкова е първенецът на випуска

На официална церемония в двора на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – град Симитли кметът Апостол Апостолов връчи дипломите за завършено средно образование на абитуриентите от училището, поздравявайки ги за успешното завършване на тяхното обучение. Той поясни, че завършват един важен етап от живота си, че това, което са постигнали до тук, никак не е малко и трябва да продължат да следват мечтите си, защото им предстоят много прекрасни моменти.

След като даде диплома на всеки един от зрелостниците, в обръщението си към младите хора кметът заяви, че се надява, след като се насочат към конкретна насока и завършат висшето си образование, да се завърнат отново в родния край – община Симитли, където да създадат семейства и да се развиват професионално и кариерно, защото те са бъдещето. В приветствията си към абитуриентите Апостолов подчерта, че човек трябва да не спира да се учи, да бъде позитивен във всичките си действия и винаги да отстоява достойнството си. Пожела на всички здраве и успехи, за да се справят с предизвикателствата, които им предстоят оттук нататък.

Сред завършващите има и няколко отличници. Първенецът на випуска Милена Миленкова от свое име и от името на съучениците си благодари на всички учители за положените усилия, за подкрепата и помощта в развитието на всеки един ученик, за хубавите и незабравими моменти.

Директорът на училището Таня Янкова също поздрави зрелостниците, като им пожела здраве, щастие и успех в живота.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular