Кметът на Ихтиман Калоян Илиев получи левскарската тениска за 1200 лв. от благотворителната кауза за децата на пострадалата в катастрофа Елеонора Пашунова

28-05-02Юлиян Георгиев, който предостави тениска за благотворителен търг във връзка с кампанията за набиране на средства за децата на Елеонора Пашунова, посети община Ихтиман. Той връчи на кмета Калоян Илиев синия екип с подписите на футболистите от ПФК „Левски”, участвали в мача с ПФК „Верея” (Стара Загора), за която кметът предложи сумата 1 200 лв. за благотворителната кауза.

Флагче от финала за Купата на България пък бе приятната изненада, която Илиев ще прибави към колекцията си като член на фенклуба на ПФК „Левски” в Ихтиман, който отпразнува своята 15-а годишнина миналата година през март.

Елеонора е неподвижна и има нужда от лечение, след като пострада при катастрофа до Вакарел, тя е майка на две деца.

Припомняме, че от граждански инициативен комитет в гр. Ихтиман бе организирана кампания за набиране на средства за децата на Елеонора Пашунова и Росен Богданов. 8 700 са събраните средства по сметката на Е. Пашунова и 3 300 по сметката на Р. Богданов. В кампанията се включиха хора от цяла България.