Saturday, July 27, 2024
HomeРегионИхтиманКметът на Ихтиман Калоян Илиев получи левскарската тениска за 1200 лв. от...

Кметът на Ихтиман Калоян Илиев получи левскарската тениска за 1200 лв. от благотворителната кауза за децата на пострадалата в катастрофа Елеонора Пашунова

28-05-02

Юлиян Георгиев, който предостави тениска за благотворителен търг във връзка с кампанията за набиране на средства за децата на Елеонора Пашунова, посети община Ихтиман. Той връчи на кмета Калоян Илиев синия екип с подписите на футболистите от ПФК „Левски”, участвали в мача с ПФК „Верея” (Стара Загора), за която кметът предложи сумата 1 200 лв. за благотворителната кауза.

Флагче от финала за Купата на България пък бе приятната изненада, която Илиев ще прибави към колекцията си като член на фенклуба на ПФК „Левски” в Ихтиман, който отпразнува своята 15-а годишнина миналата година през март.

Елеонора е неподвижна и има нужда от лечение, след като пострада при катастрофа до Вакарел, тя е майка на две деца.

Припомняме, че от граждански инициативен комитет в гр. Ихтиман бе организирана кампания за набиране на средства за децата на Елеонора Пашунова и Росен Богданов. 8 700 са събраните средства по сметката на Е. Пашунова и 3 300 по сметката на Р. Богданов. В кампанията се включиха хора от цяла България.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular