Tuesday, May 21, 2024
HomeСпортКой казва истината? Христо Стоичков: Искам да помоля директора „Пирин” Венко Попов да...

Кой казва истината? Христо Стоичков: Искам да помоля директора „Пирин” Венко Попов да каже дали аз съм се обаждал от името на ЦСКА за привличане на Стефан Генов

 

08-15-01-_2080433

Един от основните акционери в ЦСКА – Христо Стоичков, взе отношение по скандала между “червените” и „Пирин”. Камата увери, че няма пръст в преминаването на Стефан Генов в тима и не е замесен в решението му да напусне “орлетата”.

„Искам да помоля „Пирин” и лично директора Венко Попов да кажат дали аз съм се обаждал от името на ЦСКА за привличане на Стефан Генов. Няма да позволя името ми да се забърква в лъжи!“, заяви Стоичков.

08-15-01-stefan-genov

Твърденията му обаче се разминават с тези на Стефан Генков, който обясни как се е стигнало до преминаването му в треньорския щаб на “червените”. „Стоичков ми се обади и ме покани. Познаваме се с него от доста време, макар че не мога да кажа, че се чуваме редовно. Спрели са се на мен и това е. Дано станат нещата този път, а не както през 2013 година да не се задържа. Мисля, че шефовете на клубовете се разбират в момента“, каза Генов.

Скандалът възникна, защото „Пирин” се възмути от морала на ЦСКА, тъй като Генов не уведоми никого в клуба, че напуска.

08-15-01-57812

RELATED ARTICLES

Most Popular