Коледен бал се проведе в Микрево

Десетки хора с добри сърца се събраха на Коледен благотворителен бал във фоайето на НЧ “Братя Миладинови“ в струмянското село Микрево, под звуците на мандолинен оркестър „Стефан Борилов“.
Тази вълшебна и специална вечер бе посветена на специални хора. Добрата причина и добрата кауза, зад която се обедини общността, са децата от Детска градина “Патиланци“ в община Струмяни.
Поздравителна програма, подготвена с много усърдие и любов от децата от Детска градина “Патиланци“ и Средно училище “Св. Паисий Хилендарски“, зарадва и стопли сърцата на всички присъстващи, пожелавайки им светли коледно-новогодишни празници.
Коледният бал продължи с благотворителен търг, на който бяха представени прекрасните ръчно изработени произведения на служители от Общинска администрация-Струмяни, народните читалища на територията на общината, ДПЛПР-с.Раздол и децата от ДГ “Патиланци“ и СУ “Св. Паисий Хилендарски“. Всички артикули предизвикаха особен интерес и гостите на събитието с голямо удоволствие наддаваха за тях и за благотворителната кауза.