Wednesday, June 19, 2024
HomeБизнесКомпанията на С. Пешов „Главболгарстрой“ вдига модерен  жилищен комплекс с изглед към...

Компанията на С. Пешов „Главболгарстрой“ вдига модерен  жилищен комплекс с изглед към Витоша в столицата, цените започват от 595 евро на кв. м.

Престижната строителна фирма „Главболгарстрой“ с президент Симеон Пешов започна строителството на нов  жилищен комплекс в столичния район „Красна поляна“.  Проектът се казва G Home и е част от инвестиционната дейност на групата. Сградатаще продложи на пазара 139 жилищни апартамента разположени в четири входа, едно подземно и едно надземно паркингнива. Строителството се очаква да приключи в края на 2019 г. Цените на жилищните площи започват от 595 евро на квадратен метър с ДДС. Модерният затворен комплекс е с изглед към Витоша, ще е газифициран и с подземен паркинг. Ще има 139 апартамента с 4 входа.

Симеон Пешов

„Вече повече от 45 години ние в ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ създаваме нови места, в които хората да живеят, работят, пазаруват, спортуват и почиват. Пътища, по които да се движат и съоръжения, които да подобряват живота им. От основаването си до днес компанията е реализирала проекти с обща застроена площ от над 23 млн. кв. м. Внушителен обем, зад който стои непрестанният ни стремеж за усъвършенстване, оптимизация на процесите и предоставяне на най-качествената услуга на нашите клиенти. Нашата компания е първата развила основни стандарти в строителната индустрия, както в България, така и в региона на Балканите. Ние продължаваме да утвърждаваме тази лидерска позиция основно чрез иновативно управление във всички фирмени направления. Ние не просто следваме най-новите тенденции в строителната индустрия, ние ги създаваме. С реализацията на редица знакови проекти на територията на България, Косово, Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Узбекистан, Германия, Африка, Средна Азия и Близкия Изток името ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ се е наложило като синоним на коректност и качество. Надежден партньор, който може да предложи пълен цикъл от услуги свързани с реализацията на един проект – преди, по време и след строителните работи”, представи компанията бизнес семейството Пешови.

RELATED ARTICLES

Most Popular