Чавдар Челенков

Отбих се до жк „Бистрица” за 15 минути, признавам, че не се обадих, каза 52-годишният мъж

Радостина Велинова: Той сам напусна, с множество нарушения е

От печалбата Чавдар дал по 20 000 лв. на децата си и направи страхотен ремонт на къщата си в дупнишкото село

52-годишният Чавдар Челенков от Яхиново, който удари преди година 100 бона от лотарията, се ожали, че е бил уволнен от общинското предприятие „Паркинги и гаражи“ в Дупница.

Радостина Велинова

„Управителката Радостина Велинова ме уволни, защото напуснах за 15 минути, без да се обадя, работното си място. Таксувам колите на паркинга зад съда в Дупница. Понеже съм в развод, трябваше да отида за бързо със сина ми до жк “Бистрица“, така в един миг загубих и работата си.

Колеги поздравиха Чавдар за печалбата

Признавам, че трябваше да се обадя, виновен съм. Но не очаквах, че ще се получи така. 4 години служа вярно на общината. Още същия ден ме извика управителката и други от предприятието, казаха ми, че ако не си напусна сам, ще ме увонят дисциплинарно“, разказа късметлията.

За ВЯРА той уточни, че работи, защото не му се стои вкъщи, а добре се е справил и с печелбата.

Дал по 20 000 лв. на двете си деца и направил страхотен ремонт на къщата си в Яхиново. В момента си търси работа в „Актавис“, но недоумява: “Какво да правя с работното облекло от паркингите, раздават ни екипи за зимата и лятото на стойност 176 лв., които ще ми бъдат удържани от последната заплата.

Потърсихме за коментар бившата шефка на „Паркинги и гаражи” Радостина Велинова: „Той сам напусна, с множество нарушения е, не искам даже да го коментирам. За работното облекло, какво очаква да направя с носените дрехи, как да ги дам на друг човек? На всички работници се раздава чисто ново работно облекло за зимата и лятото, то е с определен срок за износване и при напускане се възстановяват.“

Относно обвиненията, че има привилегировани съветниции общинари, които не плащат за паркинг, Велинова отсече: „Няма такова нещо“.

 

1 коментар

  1. Г-жа Велинова, много го търпя този глупак и пияница.Нагъл и нахален.Все някой му е виновен…..Който го познава знае за какъв човек става на въпрос.

Comments are closed.