Saturday, May 18, 2024
HomeРегионСапарева баняЛек автомобил получи полицията в Сапарева баня

Лек автомобил получи полицията в Сапарева баня

Зам.-министър връчи 15 нови пистолета на служители от Кюстендилско

На кратка церемония в ОД на МВР в Кюстендил заместник-министърът на вътрешните работи Емил Ганчев връчи 15 нови пистолета „Валтер“ на служители на дирекцията и районните управления в областта. А на служителите от полицейския участък в Сапарева баня бе предоставен лек автомобил с висока проходимост.

В обръщението си зам.-министър Ганчев подчерта, че водещ приоритет на МВР е осигуряването на необходимото оборудване на служителите и поделенията, за да се гарантира тяхната сигурност и пожела здраве и професионални успехи. „Носете с чест и отговорност новото оръжие и както и досега вършете работата си с желание. Не забравяйте, че наш дълг е да пазим живота и здравето на хората“, посочи той.

Старши комисар Тодор Петров благодари за придобивките, благодари на колегите си за отговорното и професионално изпълнение на задълженията им, подчерта, че усилията дават резултати и заслужават подкрепа.

По-късно служителите на ПУ Сапарева баня посрещнаха заместник-министъра и директора на ОДМВР ст.комисар Тодор Петров. На началника на участъка Иван Димитров бяха връчени  ключовете от лекия автомобил с висока проходимост с увереност, че ще моторното превозно средство ги улесни в работата им, а това ще се отрази и на резултатите. Бъдете здрави, успешни и удовлетворени от работата в полза на хората, пожела ст.-комисар Петров.

RELATED ARTICLES

Most Popular