Мартин Алексов положи успешен изпит за 1-ви дан черен колан, Йоанна и Михаела с първо и второ Кю

Емил Димитров с част от малките каратеки

46 талантливи каратеки на “Шурикен” взеха ученическа степен Кю, заминават на високопланински лагер

 

Карате клуб “Шурикен” проведе двудневен изпит за ученическа степен Кю, в който се явиха 46 деца, за 2-ро Кю един, за 1-во Кю един и за 1-ви дан също един.

Мартин Алексов положи успешен изпит за 1-ви дан.

25 малки каратеки успешно взеха 9-о Кю- жълт пояс. 8 състезатели вързаха новите си 7-о Кю- оранжев пояс, а 10 успешно се справиха с изпита и взеха 5-о Кю – зелен пояс. Едно дете взе 4-то Кю- син пояс.

Мартин Алексов положи успешен изпит за 1-ви дан- черен колан, като показа завидна техника както в дисциплините ката и кумите, така и във физическите упражнения, които трябваше да покрие. Йоанна Иванова и Михаела Тодорова се справиха с изпитните упражнения, съответно за 2-ро Кю- светлокафяв колан и за 1-во Кю- тъмнокафяв колан.

Лицензираният изпитващ Емил Димитров – 4-ти дан, и комисията изразиха задоволство от представянето и нивото на своите възпитаници.

За голяма част от каратеките на “Шурикен” предстои високопланински лагер в Осоговския балкан, който ще бъде от 6 до 11 август 2018 г.

Йоанна и Михаела взеха първо и второ Кю.

Двама състезатели на клуба – Веселин Димитров и Велизар Колешански, в момента завършват подготовката си в планинската база „Белмекен“ с мъжкия национален тим. За тях предстои още един лагер, който ще се проведе на Кранево в края на август.

Четирима от каратеките на “Шурикен” – Андрей Тодоров, Виктория Венкова, Георги Матуски и Янислав Миленков, които са част от националния отбор на България, заминаха на лагер в Словакия. Там те ще водят съвместна подготовка със състезатели от 6 държави – България, Полша, Беларус, Украйна, Чехия и Словакия.

Тренировките се възобновяват от 3 септември 2018 г. по утвърдения график.