Менделсон: С коледна звезда финансистът от Петрич Симеон Златински улови сърцето на учителката от Говедарци Добринка Джоргова

Двойката се врече във вярност на семпла сватба в София, запознала ги лелята на младоженеца, ще я правят баба след 2 месеца

30-01-01-136017343_n
Симеон и Добринка

С огромна коледна звезда финансистът от Петрич Симеон Златински омагьоса учителката от самоковското село Говедарци Добринка Джоргова. Само година след запознанството си двамата сключиха брак на стилна и семпла церемония в столицата. Но с това добрите новини за двойката не приключват, защото след три месеца в новото семейство ще изгрее нова звезда, тъй като Добринка е бременна и чака син.30-01-01-23_1590456719_n

„Не бях срещала по-добър човек – мил, нежен, кавалер в пълния смисъл на думата”, каза Добринка и добави: „Смятам, че всичко е съдба. Срещнахме се късно – на 31 години, но още в началото разбрахме, че не можем един без друг. Още в онзи ден разбрах, че това е той – моята половинка, моята истинска любов.”

Ролята на Купидон в любовната история на Добринка и Симеон изиграват техни кумове – елитното семейство д-р Елена и д-р Владимир Пашкунови и лелята на Симеон – Йорданка, която е медицинска сестра при докторите. Именно тя свързва Добринка и Мони. Находчивата леля Данче харесала Добринка и побързала да осигури на племенника си телефона и фейсбука на момичето.

Така двамата се срещат на Никулден 2015 година. Още на следващия ден рано сутринта Мони отишъл при Добринка с огромна коледна звезда и окончателно уловил сърцето й.

„На Никулден бяхме в едно заведение. На следващата сутрин преди работа – още в 8 сутринта, ми се обади по телефона да изляза за малко. Като слязох, той държеше в ръце огромна коледна звезда. Той е страхотен, много е романтичен и често ми подарява цветя. Не си спомням какво си говорихме на първата среща, но нещата се случиха”, разказа Добринка.

Щастливите младоженци изненадали кумовете с екскурзия до Малта за четири дни. „Те нямат време за повече”, каза Добринка Златинска.

Сред многото подаръци от сватбата Добринка е много впечатлена от една икона на света Богородица и Христос. Семейството ще живее в София, където Симеон има собствен апартамент.