Милата Миличка остана без розичка: Бобов дол увисна без представител в “Ергенът”

“Той вече е целувал други устни! Пожелавам ти много благословия”, промълви на изпроводяк момата

Бобовдолката Милица Гацева напусна разплакана риалити формата “Ергенът”. “Трудно ми е, защото не очаквах толкова бързо да приключи всичко!”, промълви дамата, която неочаквано за нея не получи роза от пианиста Евгени. Така навръх 8 март свърши и нейното сълзливо участие в уж романтичното предаване. Продуцентите добре са изчислили излъчването на отделните епизоди, тъй че свръхемоционалната дама от миньорския град да прекрати участието си именно на Международния ден на жената. Стратегията им вероятно сработва, тъй като темата е сред най-обсъжданите в околията.

На тръгване Милица се поклони на останалите моми, а те направиха към нея страхотен жест, подарявайки й своите рози. И макар ръцете й да бяха пълни, то сърцето й остана опустошително празно.

Раздаващата с лекота житейски съвети на последователите си във Фейсбук и Инстаграм не можа да овладее бушуващата драма в душата си. Мили не можа “да прежали” постъпката на момъка, който си позволи в нейно присъствие да целуне друга. И макар да го раздаваше курназ бобовдолка, проплака за пореден път с думите:- “Той вече е целувал други устни!”, уточнявайки, че тя не раздава ласките си лесно и на всеки.

На вечерта, в която канеха дами, тя не пожела да покани Ергенът на мини среща. Но сподели разочарованието си, че тя сигурно е момичето, което “най-много му е треперила”, а той не е оценил това. “В главата ми е каша в момента!”, изплака се за стотен път дамата, която толкова много искаше да намери централно място в сърцето на мечтания ерген.

За страничните наблюдатели Милица не можа да разгърне потенциала, който афишираше. Повечето зрители ще запомнят участието й най-вече с помпозната си поява на червения килим и подаряването на “обливка” от своя бюст на Евгени. Странните й модни решения и появата й с ориенталски рокли, от които демонстративно преливаше иначе естествената й гръд предизвикваше по-скоро смях и съчувствие, отколкото радост за окото. И не на последно място много, много, много рев. Що сълзи му изрева, роман може да се напише… Качествата й в ролята на “житейски съветник” в реалния живот не можаха да изплуват над собствените й душевни терзания и останаха удавени в реки от слъзни секрети.

“Пожелавам ти много БЛАГОСЛОВИЯ“ – заяви момата от Бобов дол и се поклони за последно на пианиста. Ето и част от коментарите след изгонването на Мили: „Много правилно постъпиха, че я изкараха! Момичето е с лабилна психика и може да се очаква всичко от нея!“.