Министърката в оставка Лиляна Павлова претърпя инцидент в Банско

be88dc61f4583f9829d5b0532f15800c

Министърката в оставка Лиляна Павлова претърпя инцидент по време на празниците

Най-одобряваната министърка в кабинета на Бойко Борисов – Лиляна Павлова претърпя инцидент по време на празниците. Тя прекара последните дни от старата година и първите на новата, в хотел в Банско. Там Лиляна Павлова е била заедно със съпруга си и тяхната дъщеричка.

Именно в хотела в зимния курорт се случил инцидентът с нея. Министърката се свлякла на пода след излизането от сауната.

Всеизвестен е фактът, че престоят в сауна е забранен за хора със сърдечни проблеми. Те могат да прекарат само няколко в горещото съоръжение. Въпреки, че Лиляна Павлова няма сърдечни проблеми, при нея се е проявил нежелан ефект от престоя в сауната.

Закръглената министърка влязла в съоръжението без да е закусила и останала там повече от необходимото. В резултат от това е вдигнала кръвно и е припаднала.

За щастие медицинският екип пристигнал бързо. Лекарите констатирали, че Лиляна Павлова е претърпяла нервен шок в резултат от прекалено горещия и сух въздух в сауната.

Не се наложило подчинената на Бойко Борисов да бъде откарана до близката болница. Лекарите й предписали успокоителни и препоръчали да остане в покой, пише Хот арена.

Преди време Лиляна Павлова сподели, че и коства много да се бори с килограмите. Факт е, че преди години тя беше много по-пълна. Но с правилния подход успя да свали голяма част от излишните килограми.

Герберката не крие, че не е от хората, които могат да гладуват. Тя споделя, че за нея е изключително трудно да пази диети, тъй като обича да си хапва от всичко. Но е категорична, че във формулата на успеха е заложено количеството храна, която консумираме.

Подробности в печатното издание.