Младите звезди на ФК „Цървена звезда“ на зимна подготовка в Благоевград, очаровани са от условията, които градът предоставя за развитието на спорта

 

21-14-04-detski-futbolen-turnir-blgМладите звезди на един от най-големите сръбски грандове ФК „Цървена звезда“ ще проведат зимната си подготовка в Благоевград. Футболните таланти и ръководството на клуба избраха да играят своите контроли в областния център на Пиринско заради отличните условия и добрите впечатления, с които отборът остава след участието си в международен футболен турнир за деца, родени през 2003 и 2004 г., провеждащ се под патронажа на кмета д-р Атанас Камбитов – „Купите на община Благоевград“.

Европейският клубен шампион „Цървена звезда“ пристигна с футболисти, родени през 2002 и 2005 г., а след тях идват родените през 2003 г. Клубът е неколкократен носител на престижното отличие „Купите на община Благоевград“, като по време на гостуванията си до този момент треньори и футболисти са очаровани от условията, които Благоевград предоставя за развитието на спорта в града и общината и водената политика в тази посока от кмета д-р Атанас Камбитов. Това е и причината класният отбор да избере за своята подготовка терените в село Рилци, които бяха изцяло обновени и пригодени за професионален футбол.

 

Снимка:

„Цървена звезда“ при участието си в Детския международен футболен турнир. Вляво е кметът Атанас Камбитов