Saturday, July 27, 2024
HomeРегионБлагоевградМногобройни “Детски усмивки” на фестивал в Симитли

Многобройни “Детски усмивки” на фестивал в Симитли

Площад „Септември“ в Симитли бе изпълнен от безброй детски усмивки, а поводът бе традиционния пролетен фестивал „Детски усмивки“. Участие в празника взеха филиалите от детска градина ДГ “Радост” –  град Симитли, с директор Виктория Янчева.

Сцената на общинския център наистина бе озарена от много усмивки и добро настроение. Родители, баби, дядовци, роднини и общественици се насладиха на прекрасното представяне на децата на община Симитли.

Те показаха своя талант в красиви танци от различни жанрове и артистично изпълнение на стихотворения. Стартът на фестивала бе даден от Стефани Тошева от филиал „Ораново“, група „Мики Маус“ с рецитал на стихотворението „Аз съм българче“.

Под звуците на приятна музика на сцената се изявиха всички присъстващи деца. С много желание и старание, без никакво притеснение, те представиха своите изпълнения. Публиката се наслади на прекрасните деца, танци, стихотворения и детски песни. Всички деца бяха облечени в подходящи цветни костюми, а хореографията беше на високо ниво, благодарение наКалинка Марянска и всички педагози от детските градини, споделят от Община Симитли.

RELATED ARTICLES

Most Popular