Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаНадежда или провокация? Появи се нова снимка в личния профил на изчезналото...

Надежда или провокация? Появи се нова снимка в личния профил на изчезналото момиче (обновено)

Промени се профилната снимка на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. В понеделник следобед във фейсбук страницата на момичето, на мястото на старата снимка се появи картинка с изображение на гневен Мики Маус.

Запознати споделят, че картинката съвпада с обложката на рап изпълнителите ND Kobi’ / Cawa Boy, а песента е Disney Plus Freestyle. Песента изразява едновременно бунт и апатия. В нея се описва връзка между момче и момиче. „Отдалече можех да я наблюдавам. Искаше й се да се приближи. На мен ми харесва да паля… Понякога се карахме, понякога се чукахме…”. Песента е на спенглиш (смесица между английски език и испански език, ползващ се от испаноговорящите н САЩ).

Това стана повод за нова надежда, свързана със съдбата на изчезналата Ивана от Дупница. Известно е, че телефонът на момичето е иззет в Районното управление на град Дупница, където се текат експертизи и следствени действия за разплитане на случая.

Полицията извършва проверка, която да установи откъде и с какво устройство е осъществено влизането в профила на 17-годишното момиче. Много вероятно е да става въпрос за хакерско проникване в профила.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular