Номинираха лидерката на ГЕРБ – Бобов дол, Росица Борисова за депутатка, обяви: И. Константинов е правилният избор за водач на листата

 

26-01-03-846_n
Росица Борисова

Всички присъстващи гербери в Бобов дол подкрепиха номинацията на Росица Борисова, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Бобов дол, за народен представител. Бяха номинирани още Ивайло Константинов, Кирил Калфин, Виктор Янев, както и Мая Спасова и д-р Борис Дашков, но с по-малко гласове.

Лидерът на ГЕРБ Ивайло Константинов, които събира най-широка подкрепа в Кюстендилско, бе номиниран от Росица Борисова. Ето какво заяви тя: „За мен Иво е правилния избор за водач на листата. Не за друго, а за това, че той реално решава проблемите на гражданите, както и работи за каузата на ПП ГЕРБ”.

26-01-03-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2
Ивайло Константинов

Борисова не си направи отвод в полза на номинирания от нея със следните мотиви: „В трудоспособна възраст съм – 45 години, имам висше икономическо образование и съм технически сътрудник. Това, че съм от ГЕРБ – трябва ли да си седна вкъщи” – каза амбициозната бобовдолка, която в момента работи в „Кюстендилска вода”.

“Това, че хората от ГЕРБ – Бобов дол, ме номинират за кандидат за народен представител, не значи, че ще бъда в листата” – добави тя.

„Пак казвам, никъде не съм написала, че съм номинира за водач на листа. Съгласно устава всеки присъстващ на събранието може да направи само една номинация, но да гласува за всички останали със „за”, „против” и „въздържал се”.

А по отношение на приятелите ми от ГЕРБ там са хора ,които наистина имаме една обща кауза за една по различна община Бобов дол”, уточни тя.

Подробности в печатното издание