Нощната драма в Сандански: Двама гърци и проститутки изведени с белезници от хотела, който беше щурмуван от полицията

Сводникът Вальо Дрельо давал и приятелката си на клиенти

1486279275-poo2php
Полицаи от Благоевград и Сандански щурмували около полунощ хотела “Анели” в Сандански по време на акцията, заради която в града беше струпано голямо количество униформени. От една от стаите са изведени с белезници двама гърци и две проститутки, съобщава “Блиц”.

Малко по-късно е закопчан и техният сводник, чийто арест е в основата на вечерната полицейска акция.
Сводникът е известният в Сандански Валентин С.-Дрельо, който отдавна бил обект на наблюдение от ченгетата. Преди време той е стопанисвал местен хотел, но не му потръгнало и започнал да пуска момичетата си по хотелите в курортния град. След поредица оперативни сигнали от различни хотели тази вечер капанът за сводника щракнал. Няколко дни криминалисти наблюдавали сводника.
Около 20 часа тази вечер клиентите и проститутките влезли в хотела, настанили се в апартамент и минути по-късно пристигнали и полицаите. Сред проституиращите е и жената, с която Валентин живеел на семейни начала.
Той е добре познат на полицаите в Сандански. Заедно с групата сводник, клиенти и проститутки е задържан и таксиметров шофьор, прехранвал се от “разнасяне” на момичетата от адрес на адрес. Работата продължава, утре ще съобщим повече подробности.

Подробности в печатното издание.