Община Дупница стартира проекта за новата детска градина в жк „Бистрица” и салона на ОУ „Н. Рилски” за 1 045 250 лв. без ДДС

Методи Чимев

 Екипът на кмета Чимев търси фирми, които да се заемат с проектирането, строителството и авторския надзор

 

Община Дупница официално стартира проектите по изграждането на планираната детска градина в жк „Бистрица” и физкултурния салон на ОУ „Неофит Рилски” на обща стойност  1 045 250 лв. без ДДС. Екипът на кмета Методи Чимев вече набира документи на фирмите, желаещи да се заемат с поръчката „Изпълнение на инженеринг – проектиране, строителство и упражняване на авторски надзор във връзка с изпълнение на Проект „Подобряване на образователната инфраструктура в град Дупница“.

Кандидатите ще трябва да разработят технически проект по части, да изпълнят необходимите СМР в съответствие с изготвеният проект, също ще са ангажирани и с упражняване на авторски надзор по време на строителството.

Фирмата, която ще се заеме с детската градина, ще трябва да изгради всичко от А до Я, което ще струва общо 838 000 лв. без ДДС. Новият физкултурен салон на ОУ „Неофит Рилски” пък ще глътне 207 250 лв. без ДДС.

Оферти ще се приемат до 3 юли, те ще бъдат отворени на следващия ден.