Saturday, July 27, 2024
HomeРегионБлагоевградОбявиха отличниците от СУ “Св. Паисий Хилендарски“ на празничен концерт в Микрево

Обявиха отличниците от СУ “Св. Паисий Хилендарски“ на празничен концерт в Микрево

Празничен концерт, организиран от СУ “Св. Паисий Хилендарски“ се проведе в струмянското село Микрево. Празнично украсената зала на НЧ “Братя Миладинови“ се изпълни с много деца, родители и гости, които уважиха събитието и искрено се радваха и аплодираха изпълненията, подготвени от децата.
Директорът на училището Лиляна Велкова поздрави всички присъстващи гости, по повод най-българския празник. Тя благодари за работа, за професионализма, усърдието и желанието, което всеки учител ежедневно полага за да образова нашите деца.
На учениците пожела да нося в сърцата си любовта към знанието, да имат самочувствие на подготвени, можещи, знаещи и горди българи.
Велкова поименно обяви имената на всички ученици, получили отлични резултати през учебната 2021/2022 г., на тези показали добро представяне в състезания, олимпиади, конкурси и проекти през цялата учебна година. Фиданка Котева – зам. кмет по хуманитарните дейности също отправи приветствено слово по повод 24-ти май. Тя изрази своя дълбок поклон към всички учители, просветни и културни дейци.
На учениците пожела да бъдат здрави, да обичат и ценят своя род и език, да бъдат любознателни и последователни в усвояването на нови знания и откриването на нови хоризонти!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular