Осветиха икона на Рилския чудотворец за спортистите по тенис на маса в Дупница, Любомир Ганчев: С новите Ст. Голованов, П. Кръстев, К. Парапанов… ще атакуваме шампионската титла

Спортистите от клуба по тенис на маса в Дупница отнесоха за освещаване специално изрисувана икона с лика на св. Иван Рилски в Руенския манастир. Председателят на клуба Любомир Ганчев направи равносметка на изминалия сезон и го определи като един от най-успешните в историята на дупнишкия тенис на маса.

„Завоювахме 4 шампионски титли – мъже „А” група, отборно момчета до 12 години, двойки момчета до 12 години и Стефан Димитров шампион до 12 години на “Млад олимпиец”. Достигнагме до вицешампионски титли в отборното и двойките при юноши старша възраст, както и в отборното при младежите до 21 години. Спечелихме и още 10 бронзови медала. Имаме над 40 деца – от подготвителни групи до мъже. Към клуба ще се присъединят силните състезатели Станислав Голованов, Петьо Кръстев и Константин Парапанов заедно с Кирил Попов и четиримата юноши Радослав Котев, Христо Христев, Божин Ангелов и Геогри Гогов. С тях ще се борим за шампионската титла – единствената, липсваща във витрината на дупнишкия тенис на маса. Изключителни благодарности на кмета на Дупница инж. Методи Чимев за подкрепата му, която не спира да оказва – както на нас, така и на другите спортни клубове в общината”, каза Ганчев.