Wednesday, June 12, 2024
HomeРегионКюстендил „Осогово волей“ продължава да мачка, стартира новата година с убедителен успех в...

 „Осогово волей“ продължава да мачка, стартира новата година с убедителен успех в Любителската волейболна лига

Кюстендилци не познават вкуса на загубата, със 7 победи са лидери в група „В“, предстои сблъсък с Bam Bam

 

12-15-02-1_%d0%be%d1%81%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be_%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b9
Тимът на “Осогово волей” е без загуба за сезона.

Продължава вихреното начало за волейболистите на „Осогово волей“. Кюстендилци стартираха и новата година в Любителската волейболна лига с победа, която за тях бе седма поредна от Б2 дивизия, група „В”. Тимът, воден от капитана Явор Христов, е едноличен лидер с 18 точки след седем победи и нито една загуба.

В първата си среща за 2017 г. те гостуваха в залата на ХТМУ на Volleymania и се наложиха с 1-3 гейма, в отделните части 25:19, 19:25, 25:27 и 21:25 точки.

Следващият съперник на “Осогово волей” тази събота, 21 януари, е съставът на Bam Bam, който е трети в класирането. Двубоят е в зала “Осогово” от 12 часа.

След „Осогово волей“ в подреждането е тимът на „Епикриза“ с 13 точки. Четвъртото място към момента заема Volleymania със 7 точки, а последни за момента са The IncrediBalls едва с 2 т.

Съставът на „Осогово волей“ за новия сезон е: Кирил Котев, Васил Белчев, Младен Кръстев, Михаил Георгиев, Бисер Василев, Николай Григоров, Явор Христов, Кирил Петров, Веселин Николов, Калоян Атанасов, Катя Щърбева, Георги Димитров, Борислав Георгиев, Мартин Георгиев. За кюстендилския „Осогово волей” това е 8-о поредно участие в Любителската волейболна лига.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular