Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаОсъдиха условно 26-годишния Кристиян от Дупница, кътал в дома си коноп за...

Осъдиха условно 26-годишния Кристиян от Дупница, кътал в дома си коноп за 35 000 лв.

26-годишният Кристиян Р. е осъден условно, след като преди време е разкрит, че държи в свои жилища близо 6 кг коноп, съобщиха от Районен съд-Дупница. Съдът постанови наказание „лишаване от свобода“ за 10 месеца и заради чисто съдебно минало на подсъдимия отложи изпълнението му за срок от 4 години. Магистратите одобриха и споразумението, постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимия, който призна вината си за държане на високорискови наркотични вещества.

Подсъдимият се е признал за виновен в това, че на 24.10.2017 г.  в къща в бобошевското село Висока могила и апартамент в гр. Дупница, без надлежно разрешително е държал високорисково наркотично вещество. В къщата във Висока могила са открити 4057 грама зелена суха листна маса коноп на обща стойност 24 212 лева, а в апартамента в Дупница – 1836 грама зелена листна маса коноп на обща стойност 11 016 лв.

Кристиян Р. ще трябва да заплати направените на досъдебното производство разноски за изготвяне на експертизи в размер на 781.34 лв., по сметка на ОД на МВР-гр. Кюстендил. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

 

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Браво на съда и съдиите за количеството и присъдата !Поклон пред Народният съд отново!Много сте справедливил !|Адмирации!

Comments are closed.

Most Popular