Sunday, June 16, 2024
HomeРегионБлагоевградОткриха мъртъв пастир над село Влахи, разследват убийство или нещастен случай

Откриха мъртъв пастир над село Влахи, разследват убийство или нещастен случай

33-годишен мъж бе открит мъртъв в къща в кресненското село Влахи. Сигналът е получен в 06:40 ч. в сряда. Починалият е пастир. По тялото му е имало следи от тежки наранявания.

Мъжът бил намерен окървавен в отдалечената къща на около 7 км от селото, в махала Патриловци. Той е бил нает да се грижи за около 100 говеда от собственика на стадото Стефан К.

Предната вечер фермерът опитал да се свърже по телефона с пастира си, но не успял. На сутринта открил мъжа починал. За животните имало нает и втори пастир, но двамата се сменяли през седмица.

„Около 06:40 часа е получен сигнал за намерен починал мъж в къща в с. Влахи, общ. Кресна. От полицейските служители е направен  оглед на местопроизшествието. Установяват се причините за смъртта на лицето. За случая е уведомена ОП-Благоевград”, съобщиха Областната дирекция на полицията в Благоевград.

Мъжът е от град Кресна. Той е работел няколко дни седмично, след което е бил сменяван от друго момче. Мястото е обитавано само от пастирите и собственика на стадото.

Разследва се версията за убийство, но пък няколкото жители в селото нямат обяснение кой и защо би посегнал на живота на пастира. Възможно е и да е бил прегазен от животните и да е успял да стигне до къщата, където е издъхнал.

RELATED ARTICLES

Most Popular