Петричките „комити”: Не ни е страх от „Хебър”

Иво Тренчев

Няма контузени и наказани основни футболисти в отбора на петричкия футболен клуб „Беласица”, съобщи треньорът Иво Тренчев. Той проведе всичките си занимания за съботния мач на терените в Самуилово и Коларово. Тренчев коментира: „Предстои ни много тежък и отговорен мач срещу „Хебър” (Пазарджик). Щом са временен водач в групата, значи са най-добри. В този отбор има много добри футболисти, със стаж в професионалните групи. Напоследък не се представяме добре като гости, което личи от броя на спечелените точки и отбелязани голове. Това, разбира се, в никакъв случай не ни отчайва, напротив – сега е моментът да покажем добър футбол. Винаги съм бил привърженик на агресивната игра, но всичко трябва да бъде в рамките на моите указания. Надявам се да се представим на ниво в събота и да задоволим с играта си зрителите на стадиона”, сподели Иво Тренчев.
От пазарджишкия клуб споделиха, че се стягат за пета поредна победа. Те не пропускат факта, че им предстои мач срещу сериозен противник, който няма нужда от представяне. Засега проблематично е участието на Александър Александров, а Цветелин Тонев и Николай Стоилков, които са с леки травми, да заемат местата си в двубой срещу „Беласица”.
Вероятен състав „Беласица”: З.Димитров, Смилков, М.Георгиев, Костов, Шамкалов, Кабранов, Наков, Бояджиев, Динев, М.Таушанов, Тачев.