„Пирин” (Гоце Делчев) и „Вихрен” с нулево равенство в Катунци, президентът Иван Близнаков бесен на нападателите: Чашата на търпение преля, не може да продължаваме с нулеви равенства, макар и в контроли

29-15-05-14892-632x358
Контролният мач между отборите на „Пирин” (Гоце Делчев) и „Вихрен” (Сандански) се игра на терена в село Катунци с цел да се раздели разстоянието между двата града. За отбелязване е, че този мач се отличаваше с много безрезултатна игра най-вече на нападателите на „Пирин”. След срещата президентът на „Пирин” (Гоце Делчев) Иван Близнаков сподели: „Чашата на търпение преля. Не може да продължаваме с нулеви равенства, макар и в контроли. Ще търсим варианти за излизане от тази криза. Най-късно до понеделник очакваме един футболист от чужбина и един от вътрешното първенство.”
Старши треньорът на „Пирин” Йордан Боздански сподели, че обещанията за добре подготвен терен не са се реализирали. „На четири пъти през първото полувреме имахме шанс да отбележим голове, но за жалост това не стана факт. През второто полувреме по-добре стояха на терена футболистите на „Вихрен”. Имахме  нови две положения за гол, но не успяхме да ги реализираме. През седмицата проектирам един контролен мач срещу U-19 на „Пирин” (Благоевград) в сряда или четвъртък и в неделя на терена на „Царско село” срещу ЦСКА-2”.