Полицейско куче сигнализира с клаксон, че е намерило наркотици

 

Полицейско куче сигнализира колегите си, след като намира наркотици в камион. Четириногият разследващ Джимбо натиснал клаксона, за да даде знак за откритието си. Акцията е проведена в Римини, в италианската област Емилия-Романа, а кадрите бяха разпространени в събота.
След като Джимбо намира наркотика в камиона, той натиска няколко пъти клаксона под ентусиазираните възгласи “Браво, браво!” на полицаите.
Заподозреният за трафика на наркотика е 45-годишен жител на Римини, препитаващ се с превози. Той бил спрян от полицаите по подозрение, че пренася забранени субстанции.
В нощта преди акцията органите на реда получили сигнал, че мъжът ще се върне в Римини от Пулия, където бил по работа. В късните часове в петък полицаи останали на пост в очакване на пристигането му.
 В 4.00 часа през нощта местно време в събота камионът  бил в Римини. Той бил спрян и претърсен, като при операцията бил открит хероин. Още количества от наркотика били намерени в дома на мъжа. Той е задържан и привлечен като обвиняем за трафик на наркотици.