Посетител на „Ауто сити Пловдив“ ще спечели лека кола по избор

Лека кола  по избор измежду седем атрактивни модела  ще спечели един от посетителите на  „Ауто сити Пловдив 2018“. Изложението ще се проведе от 24 до 29 септември като част от Международния технически панаир. Гостите ще видят новости от най-известните марки, ще могат да изпробват 30 автомобила в тестдрайв зоната и да разгледат още девет специализирани изложби на най-голямата технологична среща на Балканите.

Седемте модела в зоната „Кола награда“ се отличават с иновативност, комфорт и високо ниво на безопасност, гарантирано от модерни системи за сигурност на пътя и улесняване на шофирането.

KUV Mahindra, който се представя за първи път у нас, е практичен, компактен, мощен и с нисък разход на гориво, предлага лукс на достъпна цена.  В хечбека Hyundai i20 са използвани най-модерни технологии за сигурност,  за комуникация и за рециклиране на въздуха в купето, което прави пътуването безопасно и приятно.  Honda Jazz  се характеризира с фразата „Голямо забавление в малък размер“. Съчетава класическия силует на  Jazz с ново лице и стил, с по-изискан  дизайн и по-атрактивно вътрешно пространство.

Citroen C3 Feel е с двигател  PureTech 82, оборудване Airbump, цветен покрив, фарове за мъгла, автоматичен климатик. Има система за разпознаване на пътните знаци за ограничени на скоростта. Skoda Rapid Spaceback е с по-дълго купе в сравнение със стандартното за хечбек и прилича на динамично комби, с множество функции за комфорт.  „Лада Веста“ е безспорният бестселър на руския производител „АутоВАЗ“. Нейните плюсове са дизайнът, габаритите, красивият и просторен салон, устойчивостта,  лесното управление, оборудването и цената.

Новият  Seat  Ibiza 212 разполага с Media System Colour с цветен сензорен екран от 6,5 инча, Bluetooth,  мултиколизионна спирачка, Front Assist, 15-инчови  стоманени джанти, различни обезопасяващи системи. Компактен, на достъпна цена и с всички необходими приспособления, според експерти.

Атрактивни експозиции на известни марки автомобил и автобуси, премиери и нови модели ще видят гостите на „Ауто сити Пловдив“, чийто партньор е Банка ДСК. Колата награда е осигурена от организаторите на  изложението – Международен панаир Пловдив и „Експо тийм“. Името на нейния собственик ще стане ясно в последния ден, когато ще бъдат отворени урните с анкетни карти, попълнени от посетителите.

С  входния билет те получават достъп до десет изложби, където могат да се запознаят с технологии, машини и авангардни решения за индустрията и дома от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, транспорта и автосервизното оборудване, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост, автомобилната индустрия. Те ще бъдат показани в експозициите на компании от близо 40 държави, участващи в 74-ия Международен технически панаир в Пловдив.