Thursday, June 13, 2024
HomeСкоростиПояви се снимка на мистериозна Dacia

Появи се снимка на мистериозна Dacia

Новият бюджетен кросоувър Dacia Duster от трето поколение вече е напълно разсекретен, като екипът ни присъства и на първите му динамични тестове. Сега, обаче в мрежата се появи една интересна снимка на мистериозна модификация.

По-конкретно снимката бе публикувана от уебсайта Rush Lane, които наричат непознатата новост Duster Camper. Превозното средство прилича на микробус или на миниван. Всъщност всеки производител подготвя десетки подобни мостри, но не всяка от тях стига до серийно производство.

Може би този миниван е просто “упражнение” на дизайнерите. От друга страна приликата с новия Duster е очевидна. Тук е същият корпоративен стил на предната част. И само по себе си създаването на модел на автомобил с този формат предполага, че производителят поне обмисля дали да не навлезе и в тази ниша.

Новостта може да навлезе на пазара в модификации като пътнически кемпер с възможности за пътуване сред природата, както и като стандартен миниван и утилитарна версия на търговски ван за малкия бизнес. Все още обаче няма друга информация за този автомобил./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular