Председателят на УС на „Главболгарстрой Холдин“ инж.  Калин Пешов стана зам.-шеф на Камарата на строителите в България

Калин Пешов

Почетният председател на Камарата инж. Симеон Пешов връчи на инж. Иван Бойков и на инж. Николай Станков почетния знак на КСБ

Председателят на управителния съвет на „Главболгарстрой Холдин“ инж.  Калин Пешов беше избран за заместник председател на Камарата на строителите в България след тайно гласуване.

Симеон Пешов

Калин Пешов е завършил магистърската си степен в Технически университет  София, а след това се дипломира и като магистър по бизнес администрация в Business School Lausanne. По-късно завършва и EMP програма в Wharton, University of Pennsylvania.

Към екипа на „Главболгарстрой“ се присъединява през 2002 година.  Първоначално работи като маркетинг мениджър на компанията. През 2006 г.  става изпълнителен директор на „Главболгарстрой Холдинг“, а в началото на 2011 г. главен изпълнителен директор. От 2013 г. до  сега е председател  на управителния съвет на дружеството. В началото на заседанието на Общото събрание почетният председател на Камарата инж. Симеон Пешов връчи на инж. Иван Бойков и на инж. Николай Станков почетния знак на КСБ за заслуги към развитието и утвърждаването на организацията.